Clubinfo

T.T.V. Topspin

Tafeltennisvereniging Topspin Boven-Leeuwen

Clubinfo

TTV Topspin is een tafeltennisvereniging uit Boven Leeuwen die in 1974 is opgericht. Op maandagavond heeft de vereniging zijn vaste trainingsavond in dorpshuis "d'n Dulper". Vanaf 20.00 uur tot 23.30 uur kunt u terecht om te trainen of om op recreatief niveau een balletje te slaan. Voor onze leden bestaat er de mogelijkheid om aan een competitie deel te nemen. T.T.V. Topspin is namelijk al jaren actief in de competities van de MWTB (Maas en Waalse Tafeltennisbond) en in de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) en dit niet zonder succes. De competitiewedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Buiten de vaste speelavond om organiseert de tafeltennisvereniging sinds 2009 de open tafeltenniskampioenschappen van T.T.V. Topspin. Dit toernooi vindt meestal plaats op de laatste zondag van januari. Er is ook een clubavond voor alle volwassen leden. Tevens wordt er jaarlijks een dropactie georganiseerd. Verder zijn wij ieder jaar deelnemer bij het volleybaltoernooi van SIOK uit Boven Leeuwen en dragen wij graag ons steentje bij tijdens de carnaval.

Kulturhus D'n Dulper

Pastoor Schoenmakersstraat 5-7

6657 CB Boven-Leeuwen.

info@ttvtopspin.nl

Eventueel kunt u hieronder gebruik maken van ons contact formulier.

Lid worden?

Als u lid wilt worden kunt u dit formulier invullen en opsturen naar onderstaand adres:

Naam: T.T.V. Topspin

Ter attentie van: Hanneke Teunissen

Straat: Kortestraat 4

Postcode + woonplaats: 6657 AG Boven-Leeuwen

De statuten vindt u hier.

Het huidige bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Mike de Best

Secretaris: Hanneke Teunissen

Wedstrijdsecretaris: Peter van Eldijk

Penningmeester: Willy Broekman

Bestuurslid: Jeroen de Best

De hoogte van de contributie (per 01-01-2015) is als volgt:

Volwassenen (NTTB*): € 70,00 per halfjaar

Volwassenen (MWTB*): € 40,00 per halfjaar

(Jeugd (tot 18 jaar): € 22,50 per halfjaar)

* Competitiespelers worden voorzien van een tafeltennisshirt.

T.T.V. Topspin, Tafeltennisvereniging Topspin Boven-Leeuwen