9e Open Kampioenschappen T.T.V. Topspin Boven-Leeuwen

Tafeltennisvereniging Topspin Boven-Leeuwen

9e Open Kampioenschappen TTV Topspin Boven Leeuwen

Beste sportvrienden van Topspin,

Vanwege het succes van voorgaande jaren organiseert tafeltennisvereniging Topspin alweer voor de zevende maal de open tafeltenniskampioenschappen. Wij willen je graag van harte uitnodigen voor dit toernooi, welke gehouden zal worden op

zondag 29 januari 2017

Locatie:

Kulturhus D’n Dulper

Pastoor Schoenmakersstraat 5

6657 CB Boven Leeuwen

Speelwijze:

In de eerste ronde zal er in iedere klasse worden gespeeld in meerkampen van max. 6 personen, waarna de beste spelers van de poule via een knock-out systeem gaan bepalen wie de finale speelt. Iedere deelnemer speelt voldoende wedstrijden en de finalisten vallen sowieso in de prijzen!

Aanvang en inschrijving:

Het toernooi begint om 13.00 uur en zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. Iedere deelnemer dient minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon, wat voor aanvang aan de organisatie betaald kan worden.

Bijgevoegd inschrijfformulier uiterlijk 24 januari 2017 opsturen naar Mike de Best:

email: debest_mike85@hotmail.com

post: Florastraat 70, 6657 AT Boven - Leeuwen

telefoon: 06 - 20057395

Hopelijk zien we je ook dit jaar weer op ons toernooi!!

Met sportieve groet,

De organisatie